Grillowane Marynowane Steki Z Polędwicy

Grillowane marynowane steki z polędwicy Flap mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sos sojowy, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Przyprawa-Potarte Grillowane Mięso (Końcówka Polędwicy), Marynowane Steki Z Polędwicy, oraz Grillowane Steki Z Polędwicy.
Instrukcje
Wymieszać sos sojowy, ocet, syrop, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w blenderze, aż będzie gładka. Wrzucić steki z mieszaniną. Marynować w temperaturze pokojowej około 15 minut.
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorącym węglu drzewnym( wysokie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Wyrzucić marynatę i pat steki suche.
Olej grill rack, następnie steki grill, pokryte tylko przy użyciu grilla gazowego, obracając od czasu do czasu, 6 do 8 minut łącznie dla średnio rzadkie.
Niech odpocząć na talerzu, odkryte, 10 minut.
* Steki można marynować do 8 godzin. * Steki można gotować na gorącej naoliwionej 2-palnikowej patelni grillowej na średnim ogniu.