Grillowane Marynowane Steki Z Polędwicy

Grillowane Marynowane Steki Z Polędwicy
Grillowane marynowane steki z polędwicy Flap mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sos sojowy, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Przyprawa-Potarte Grillowane Mięso (Końcówka Polędwicy), Marynowane Steki Z Polędwicy, oraz Grillowane Steki Z Polędwicy.

Instrukcje

1
Wymieszać sos sojowy, ocet, syrop, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w blenderze, aż będzie gładka. Wrzucić steki z mieszaniną. Marynować w temperaturze pokojowej około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
StekStek
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorącym węglu drzewnym( wysokie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wyrzucić marynatę i pat steki suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
4
Olej grill rack, następnie steki grill, pokryte tylko przy użyciu grilla gazowego, obracając od czasu do czasu, 6 do 8 minut łącznie dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Niech odpocząć na talerzu, odkryte, 10 minut.
1
* Steki można marynować do 8 godzin. * Steki można gotować na gorącej naoliwionej 2-palnikowej patelni grillowej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn