Grillowane Kury Kornwalijskie

Grillowane Kury Kornwalijskie
Grillowane kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1245 kalorii, 98g białka, oraz 91g tłuszczu. Przepis ten służy 4. Na 4,09 zł za porcję, ten przepis okładki 36% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, kury kornwalijskie, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brick-Grilled Cornish Kury, Grillowane Curry Kury Kornwalijskie, oraz Grillowane kury kornwalijskie z cytryną i rozmarynem podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć masło, cebulę, pietruszkę, imbir, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pocierać mieszaninę pod skórą i na wierzchu każdej kury gry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Pozostałą sól i pieprz posypać w jamach kur.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Używając długo trzymanych szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i lekko pokryj stojak na grill. Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni z kroplówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
PatelniaPatelnia
5
Umieść piersi kur na patelni i grilluj, przykryte, na pośrednim średnim ogniu przez 45-60 minut lub do momentu, gdy termometr mięsa odczyta 180°, a soki mięsne będą czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn