Grillowane krewetki z białą fasolą, rozmarynem, Mache i olejkiem miętowym
Grillowane krewetki z białą fasolą, rozmarynem, Mache i olejkiem miętowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Krewetki grillowane Chili i limonki z przyprawioną białą fasolą i ryżem, Rozmaryn Krewetki Z Miętowym Pesto, oraz Rozmaryn Fasola Biała dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Blanszuj liście mięty we wrzącej wodzie przez 30 sekund, a następnie przenieś do łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski Wermutu
2
Wyjąć i osuszyć czystym ręcznikiem kuchennym. Puree miętowe z 1/2 szklanki oliwy z oliwek w robocie kuchennym lub blenderze. Odstawić do sałatki. W dużej misce, połączyć fasolę, rozmaryn, pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek, cebula, majeranek, Skórka i sok z cytryny. Wrzucić delikatnie do połączenia i doprawić solą i pieprzem do smaku. Wrzucić mieszaninę fasoli z mache (lub sałatki) i zorganizować na 8 talerzy sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Zieloni
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Majeranek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Skrop krewetki z odrobiną oliwy z oliwek i wrzucić lekko do herbu. Sól i pieprz, a następnie grill tylko do momentu, aż nie będzie już nieprzezroczyste, o 3 minut na stronie. Ułóż 3 krewetki na każdym talerzu sałatkowym i skropić olejem miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podawać natychmiast.Facebook
5
Twitter
6
Google
7
Pinterest
8
Kieszonka
9
E-mail
10
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.