Grillowane krewetki Santa Barbara z krewetką pomarańczową
Grillowane krewetki Santa Barbara z glazurą Blood Orange wymagają z grubsza 1 godzina i 38 minut od początku do końca. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i mielony pieprz, szalotkę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Linguine Z Krewetkami Spot Santa Barbara, Krwawa pomarańcza ciasteczka Ricotta z glazurą Blood Orange, oraz Santa Barbara Clam Chowder.
Instrukcje
Umieścić krewetki w małej misce i marynować z 1 szklanką krwi sos pomarańczowy przez 1 do 2 godzin.
Ułożyć na rozgrzanym grillu, doprawić solą i pieprzem i posmarować pozostałą szklanką krwisto-pomarańczowego sosu. Grillować przez około 1 do 2 minut na stronę lub do ugotowania.
Dusić sok z pomarańczy na małym ogniu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu.
Usuń z ciepła i rezerwy. W małym rondlu połącz szalotkę i ocet winny z czerwonego wina i zmniejsz na małym ogniu.
Dodać białe wino, bulion z kurczaka i ponownie zmniejszyć.
Zdjąć z ognia i powoli ubijać oliwą z oliwek, aż się włączy. Wymieszać z reserved Blood orange syrop, przecedzić sosem i ogrzać.