Grillowane kotlety wieprzowe

Grillowane kotlety wieprzowe
Grillowane kotlety wieprzowe mogą być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 48 kalorii . Ten przepis z Allrecipes wymaga sosu worcestershire, octu destylowanego, soli i mielonego pieprzu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i zgodną z FODMAP . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Azjatycka grillowana ryba , Grillowane placki z kraba i Grillowane tosty z gruszką i prosciutto .

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj ketchup, wodę, ocet, sos Worcestershire, brązowy cukier, sól, paprykę, proszek chili i pieprz. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Odstaw połowę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Zgniecione Płatki Cinnamon LifeZgniecione Płatki Cinnamon Life
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Każdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony TymianekKażdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony Tymianek
2
Rozgrzej brojler.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
3
Posmaruj obie strony kotletów sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych
4
Połóż kotlety na ruszcie do grillowania. Grilluj około 4 cali od ognia przez 4 minuty z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Plasterków Ogórka KiszonegoSłoik Plasterków Ogórka Kiszonego
5
Posmaruj większą ilością sosu. Kontynuuj grillowanie, obracając i polewając co 3 do 4 minut, aż sok będzie klarowny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych
6
Podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn