Grillowane Klopsy Teriyaki

Grillowane Klopsy Teriyaki
Przepis grillowane Teriyaki klopsy foliowe może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 50 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz jajko, gotową do jedzenia marchewkę pokrojoną w plastry, zakupioną teriyaki baste i glazurę oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Opakowania Foliowe Tilapia Fiesta Z Grilla, Opakowania Foliowe Paella Z Grillowanego Łososia, oraz Grillowana Serowa Szynka Kolacja Opakowania Foliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wytnij cztery arkusze folii o wymiarach 18x12 cali; rozpyl folię za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W średniej misce ubić jajko. Wymieszać 2 łyżki Basty i glazury, bułki tartej, mieszanki czosnkowo-pieprzowej i mielonej wołowiny. Kształt mieszanki na cztery 4x2-calowe podłużne bochenki, o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść 1 bochenek na rozpylonej stronie każdego arkusza folii; umieść 1/2 szklanki marchwi i 1/4 kukurydzy wokół każdego bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Mżawka z pozostałym baste i glazury. Owiń każdy pakiet bezpiecznie za pomocą podwójnych uszczelek, umożliwiając rozszerzenie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić pakiety na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Przykryć grill; gotować 25 do 35 minut lub aż bochenki są dokładnie ugotowane i marchewki są miękkie, obracając pakiety na raz w połowie gotowania. Ostrożnie otwórz paczki, aby umożliwić ucieczkę pary; termometr do mięsa włożony do środka bochenków powinien odczytać 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn