Grillowane kalmary z fasolą i olejem miętowym

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Grillowane kalmary z fasolą i olejem miętowym może być super przepis, aby spróbować. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli, Grillowane krewetki z białą fasolą, rozmarynem, Mache i olejkiem miętowym, oraz Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć macki i oczyścić kalmary, pozostawiając ciała w całości. Odstaw macki na bok. Wyciągnij kość w kształcie pióro w środku rur kalmary i usunąć mętne rzeczy, jak również.
Rozgrzej grill lub brojlery.
W misce mieszamy ugotowaną fasolę, rozmaryn, oliwę z oliwek, cebulę, majeranek oraz sok z cytryny i skórkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Ułóż mieszaninę na środku 4 płyt.
Doprawić kalmary solą i pieprzem, posmarować odrobiną dodatkowego oleju i grillować przez 2 minuty z każdej strony. Ułóż 2 kalmary na sałatce na każdym talerzu i skropić olejem miętowym.
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia. Przygotuj i kąpiel lodowa. Zanurz liście mięty we wrzącej wodzie na 30 sekund, a następnie usuń do łaźni lodowej. Wycisnąć nadmiar płynu i puree w blenderze przez 1 minutę z oliwą z oliwek. Sprawia, że 1 filiżanka.