Grillowane indyki z dżemem pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych suwaków z indyka z dżemem pomidorowym. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę rzymską, mocno brązowy cukier, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suwaki Z Indyka Hawajskiego Z Grilla, Słodko-pikantny dżem pomidorowy, oraz Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wymieszać mielony Indyk, ricotta, musztarda, szalotka, bazylia, sól i pieprz razem w dużej misce. Formować na 12 małych 1/2-cala grube paszteciki.
Posmaruj ruszty grillowe oliwą z oliwek czystym ręcznikiem, aby zapobiec przywieraniu indyka. Grilluj paszteciki przez 4 minuty, a następnie odwróć i dalej gotuj drugą stronę przez kolejne 3 minuty.
Umieścić roladki na cieplejszym stojaku do tostów podczas ostatnich 3 minut grillowania.
Aby zebrać hamburgery, umieścić patty między bułki i top z sałatą i dżemem pomidorowym.
Dodaj wszystkie składniki do średniego rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory się rozpuszczą, a co pozostaje to gęsta konsystencja dżemu, około 1 godziny. Schłodzić przed podaniem. Dżem może być przechowywany w szczelnym słoiku do masażu do 2 tygodni w lodówce.