Grillowane i faszerowane pieczarki Portobello z gorgonzolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych i nadziewanych grzybów Portobello z Gorgonzolanem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 361 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, kiełbasa z indyka, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, oraz Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę z indyka i gotować, często mieszając, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać z serem mascarpone.
Dodaj tymianek, oregano, bułkę tartą, 1/2 Gorgonzoli, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Mieszaj, aż wszystkie składniki zostaną połączone.
Pieczarki posmarować z obu stron pozostałym olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować grzyby, od strony łodygi w dół, przez 3 minuty. Obróć grzyby i grilluj przez 2 minuty do miękkości. Każdy grzyb napełnij mieszanką kiełbas i polej pozostałą gorgonzolą. Powrót grzyby do grilla i gotować, aż farsz jest rozgrzany i ser zaczyna się topić, o 5 do 7 minut.
Uwaga kucharza: zmontowane grzyby można również umieścić na blasze do pieczenia i gotować pod rozgrzanym brojlerem, aż do ogrzania.