Grillowane grzyby Portobello z balsamicznym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj grillowanych grzybów Portobello z balsamicznym. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, musztarda dijon, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Balsamiczno-Imbirowe Grillowane Grzyby Portobello, Caprese BLT pieczarki balsamiczne pieczone Portobello, oraz Serowe pieczarki Portobello faszerowane glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce wrzucić ząbki czosnku z 2 łyżkami
oliwy z oliwek i trochę soli. Zawiń ząbki czosnku w folię aluminiową i umieść na
taca na środku piekarnika. Gotować do miękkości po przekłuciu końcówką
W średniej misce wymieszać balsamiczny z 3/4 szklanki
oliwy z oliwek i musztardy.
W średniej misce wrzucić pieczarki do pozostałych 2
łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą.
Umieść je, stem-side up, na
najgorętsza część grilla. Gotować przez 3 do 4 minut, może zobaczyć płyn
zaczyna wyłaniać się z obszaru łodygi. Odwróć na drugą stronę i gotuj dla
Przenieś je na tacę i umieść na środku
piekarnik. Gotować, aż będą miękkie po przekłuciu końcówką noża, a
dodatkowe 12 do 15 minut. Doprawić lekko solą.
Czosnek wyjąć z piekarnika. Wycisnąć miąższ czosnku
ze skórek i energicznie wlać do dressingu. Zorganizuj
pieczarki na półmisku i na wierzchu opatrunek.