Grillowane czerwone ziemniaki z miętą
Grillowane czerwone ziemniaki z miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz koszerną sól, liście mięty, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Miętowe grillowane słodkie ziemniaki z tahini kalafior Rice Wrap, Grillowany Schab jagnięcy z sosem Cabernet-miętowym i puree czosnkowym, oraz Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Wrzucić 1 1/2 funta małych czerwonych ziemniaków z 1 łyżeczką soli koszernej i 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Umieść ziemniaki 1/4 cala od siebie na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grillowanie 15 minut; obróć szczypcami. Grill 15 minut lub do czasu zakończenia. Lekko schłodzić.
Ziemniaki pokroić na pół; wymieszać z 1/3 szklanki cienko pokrojonych liści mięty.