Grillowane Cytrynowo-Bazyliowe Burgery Tofu

Przepis grillowane cytrynowo-bazyliowe burgery Tofu jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, oliwki kalamatan, bułki hamburger, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe cytrynowo-bazyliowe z cytrynowo-bazyliowym Orzo #GrillPorkLikeASteak, Hamburgery cytrynowo-bazyliowe i pomidorowe " Salsa, oraz Bajeczne hamburgery z jaglaną bazylią cytrynową z salsą Mango.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników i 3 ząbki czosnku w małej misce.
Pokrój Tofu w poprzek na 6 plastrów. Poklep każdy kwadrat suchymi ręcznikami papierowymi.
Umieść plastry tofu na patelni z galaretką.
Szczotka obie strony plastry tofu z mieszaniny soku z cytryny; rezerwy pozostałej mieszaniny soku.
Niech tofu stać 1 godzinę.
Umieść plastry tofu na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj przez 3 minuty z każdej strony.
Pędzel Tofu z zastrzeżoną mieszaniną soku.
Połączyć pozostałe 1 ząbek mielonego czosnku, posiekane oliwki, śmietana, i majonez w małej misce; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić około 1 1/2 łyżki mieszanki majonezu na dolnej połowie każdej bułki hamburgerowej; na wierzchu każdej porcji z 1 plastrem tofu, 1 plastrem pomidora, około 2 łyżkami rukoli i górną połową bułki.