Przepis grillowane Texas hamburgery indyka może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 21 minut. To danie główne ma 420 kalorii, 38g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, chiles, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery Z Indyka W Teksasie, Texas Nadziewane Grillowane Burgery, oraz Grillowane Burgery Z Indyka.
Instrukcje
1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Wymieszać indyka, sos barbecue i chili. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, każdy o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Papryka Chili
Cała Turcja
3
Grill paszteciki pokryte 4 do 6 cali od średnich węgli 14 do 16 minut, obracając raz, aż indyk nie jest już różowy w środku. Około 1 minuty przed hamburgery są gotowe, top każdy z plasterkiem sera. Grilluj, aż ser się rozpuści.