Grillowane Branzino z przyprawą Kolendro-miętową

Grillowane Branzino z przyprawą Kolendro-miętową
Grillowane Branzino z przyprawą Kolendro-miętową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,67 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 81g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sok z limonki, limonkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Czosnkowo-limonkowe grillowane piersi z kurczaka z przyprawą Kolendro-kukurydzianą, oraz Całe Branzino W Liściach Winogron Z Cukinią, Oliwkami I Miętą.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać cebulę, kolendrę, sok z limonki, imbir, cukier, posiekaną miętę, połowę chiles, i 1/3 szklanki oleju w mediumbowl; doprawić solą. Odstaw smaki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
ImbirImbir
RozkoszRozkosz
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Doprawić wnętrze ryby solą. Rzeczy z gałązkami mięty, plastry limonki i pozostałe chiles; Krawat ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Papryka ChiliPapryka Chili
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Skropić pozostałą łyżką oleju; doprawić solą. Grilluj ryby, aż skóra będzie chrupiąca, a miąższ będzie łuszczący się i nieprzezroczysty aż do kości, około 5 minut na stronę. (Jeśli drobnica łatwo prześlizgnie się przez najgrubszą część, ryba jest gotowa.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
6
DO AHEAD: ryby mogą być nadziewane i tiedand smaki mogą być wykonane 6 godzin wcześniej.Przykryć osobno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn