Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu

Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu
Łupek - Grillowana Żabnica z ziołami, pieczone warzywa i sos z zielonego pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten דל פחמימות,zny przepis ma 899 kalorii, 45g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.01 za porcję. Jeśli masz szparagi cienkie ołówkiem, szałwia łodygi, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Łupek - Grillowany Porterhouse, letnie warzywa i chleb na zakwasie, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Pieczony Schab W Sosie Z Zielonego Pieprzu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dzień przed podaniem zamarynuj rybę: umieść żabnicę w naczyniu i zalej oliwą z oliwek. Przykryć ziołami i czosnkiem. Przykryć naczynie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
ŻabnicaŻabnica
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
W przypadku warzyw Rozgrzej piekarnik do 550 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posypać obficie obie strony portobellos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
4
Umieścić je na patelni i rozsypać tymianek i czosnek na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek. Piecz, aż grzyby będą miękkie, przesuwając łopatkę pod nimi od czasu do czasu, około 12 minut. Ćwierć grzyby i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Tymczasem doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Odciąć końcówki szparagów i zarezerwować łodygi do innego użycia. Blanszować końcówki, aż po prostu zmiękną, o 1 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8
Odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
9
Ponownie odcedzić i odstawić.
10
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w 10-calowej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj połowę plastrów pomidora w jednej warstwie. Smażyć, aż plastry są rumiane na dole, o 2 protokół. Obróć i brązową drugą stronę, O 1 minutę więcej. Odstawić pomidory na bok i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodać pozostałą łyżkę oleju i podsmażyć pozostałe pomidory. Doprawić solą i pieprzem i odstawić. (Warzywa mogą być wykonane do 1 dnia wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
13
Do sosu podgrzać olej com w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
14
Dodać wołowinę i brązowy go ze wszystkich stron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
15
Wylej tłuszcz.
16
Dodaj brandy i deglaze patelni, skrobanie się wszelkie kawałki od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Dodać 2 łyżki masła i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
18
Dodaj zielone ziarna pieprzu, śmietanę i demi-glace. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem, w zależności od pikanterii pieprzu. Dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
19
Ubijamy pozostałe 2 łyżki masła i gotujemy na wolnym ogniu, aż sos będzie gęsty, o 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20
Usunąć i wyrzucić wołowinę. (Sos można przygotować do 2 godzin wcześniej; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
21
Rozpal duże ognisko węglem drzewnym lub rozgrzej wewnętrzny grill. Gdy jest bardzo gorąco, umieść łupek na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
22
Podgrzać łupek do bardzo gorącego, około 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Doprawić żabnicę z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
ŻabnicaŻabnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
23
Polać połowę oleju z marynaty na łupkach i ułożyć żabnicę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
ŻabnicaŻabnica
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
24
Umieścić zioła i czosnek z powrotem na rybie. Po kilku minutach Uruchom szpatułkę pod rybą, aby zapobiec jej przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
25
Grilluj, aż ryba będzie dobrze rumiana na dnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
26
Pozostałą oliwę z marynaty wlewamy na łupek, odwracamy rybę i układamy z powrotem na wierzch zioła i czosnek. Grilluj przez 10 do 12 minut, aż metalowy szpikulec można łatwo włożyć do ryby i poczuć ciepło po dotknięciu wargi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
27
Tymczasem naprzemienne kawałki portobello i pomidora w pierścieniu wokół talerza, pozostawiając miejsce w środku dla ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
28
Szparagi ułożyć na grzybach i pomidorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
29
Umieść talerz w piekarniku, aby podgrzać warzywa, około 2 minut. Podgrzej SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
30
Umieść żabnicę na środku talerza, przykrytą ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
31
Podawać natychmiast, rzeźbić ryby przy stole w-cal szerokości plastry. SOS podawać osobno. Pozostaw łupek na grillu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
32
artykuł var
33
Typ_27_data = {};
34
artykuł
35
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Składniki

5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ołówek-szparagi cienkieołówek-szparagi cienkie1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.duszenie wołowinyduszenie wołowiny791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 szczypty zmielonych goździków2 szczypty zmielonych goździków110-calowa patelnia nonstick10-calowa patelnia nonstick12 łyżeczki czosnku w proszkuczerwona cebula, drobno posiekana, do podaniaczerwona cebula, drobno posiekana, do podania12 łyżeczki czosnku w proszkuCielęcina Demi-GlaceCielęcina Demi-Glace1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 C. białego cukru1 C. białego cukru53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 C. białego cukru1 C. białego cukru2Duże goździkiczosnek obrany i pokrojony wzdłuż na trzy częściczosnek obrany i pokrojony wzdłuż na trzy części4goździkiczosnek obrany i cienko pokrojonyczosnek obrany i cienko pokrojony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ogon żabnicy, w 2 sztukachogon żabnicy, w 2 sztukach8pomidory śliwkowe, pokrojone wzdłuż na plastry grubości ¼ calapomidory śliwkowe, pokrojone wzdłuż na plastry grubości ¼ cala8smallsportobello grzyby, łodygi i obraneportobello grzyby, łodygi i obrane4largesgałązki świeży rozmaryngałązki świeży rozmaryn6łodygi świeża szałwiałodygi świeża szałwia8krewetki i żyłkiSól morska drobna, do smakuSól morska drobna, do smaku10calePłyta łupkowa, ok. 18 przezPłyta łupkowa, ok. 18 przez6gałązki tymianekgałązki tymianek8largesgałązki świeży tymianekgałązki świeży tymianek43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaodsączone, zapakowane w wodę zielone ziarna pieprzuodsączone, zapakowane w wodę zielone ziarna pieprzu8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony biały pieprz, w razie potrzebyŚwieżo zmielony biały pieprz, w razie potrzeby8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony biały pieprz, do smakuŚwieżo zmielony biały pieprz, do smaku8krewetki i żyłkiDuży, odporny na działanie piekarnika talerzDuży, odporny na działanie piekarnika talerz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn