Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu

Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu
Łupek - Grillowana Żabnica z ziołami, pieczone warzywa i sos z zielonego pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten דל פחמימות,zny przepis ma 899 kalorii, 45g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.01 za porcję. Jeśli masz szparagi cienkie ołówkiem, szałwia łodygi, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Łupek - Grillowany Porterhouse, letnie warzywa i chleb na zakwasie, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Pieczony Schab W Sosie Z Zielonego Pieprzu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dzień przed podaniem zamarynuj rybę: umieść żabnicę w naczyniu i zalej oliwą z oliwek. Przykryć ziołami i czosnkiem. Przykryć naczynie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
ŻabnicaŻabnica
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
W przypadku warzyw Rozgrzej piekarnik do 550 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Posypać obficie obie strony portobellos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
4
Umieścić je na patelni i rozsypać tymianek i czosnek na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek. Piecz, aż grzyby będą miękkie, przesuwając łopatkę pod nimi od czasu do czasu, około 12 minut. Ćwierć grzyby i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Tymczasem doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odciąć końcówki szparagów i zarezerwować łodygi do innego użycia. Blanszować końcówki, aż po prostu zmiękną, o 1 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8
Odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Ponownie odcedzić i odstawić.
10
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w 10-calowej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj połowę plastrów pomidora w jednej warstwie. Smażyć, aż plastry są rumiane na dole, o 2 protokół. Obróć i brązową drugą stronę, O 1 minutę więcej. Odstawić pomidory na bok i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać pozostałą łyżkę oleju i podsmażyć pozostałe pomidory. Doprawić solą i pieprzem i odstawić. (Warzywa mogą być wykonane do 1 dnia wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
13
Do sosu podgrzać olej com w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
14
Dodać wołowinę i brązowy go ze wszystkich stron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
15
Wylej tłuszcz.
16
Dodaj brandy i deglaze patelni, skrobanie się wszelkie kawałki od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Dodać 2 łyżki masła i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
18
Dodaj zielone ziarna pieprzu, śmietanę i demi-glace. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem, w zależności od pikanterii pieprzu. Dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
19
Ubijamy pozostałe 2 łyżki masła i gotujemy na wolnym ogniu, aż sos będzie gęsty, o 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
20
Usunąć i wyrzucić wołowinę. (Sos można przygotować do 2 godzin wcześniej; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
21
Rozpal duże ognisko węglem drzewnym lub rozgrzej wewnętrzny grill. Gdy jest bardzo gorąco, umieść łupek na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
22
Podgrzać łupek do bardzo gorącego, około 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Doprawić żabnicę z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ŻabnicaŻabnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
23
Polać połowę oleju z marynaty na łupkach i ułożyć żabnicę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
ŻabnicaŻabnica
Cienki-Cienki-
24
Umieścić zioła i czosnek z powrotem na rybie. Po kilku minutach Uruchom szpatułkę pod rybą, aby zapobiec jej przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
25
Grilluj, aż ryba będzie dobrze rumiana na dnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
26
Pozostałą oliwę z marynaty wlewamy na łupek, odwracamy rybę i układamy z powrotem na wierzch zioła i czosnek. Grilluj przez 10 do 12 minut, aż metalowy szpikulec można łatwo włożyć do ryby i poczuć ciepło po dotknięciu wargi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
27
Tymczasem naprzemienne kawałki portobello i pomidora w pierścieniu wokół talerza, pozostawiając miejsce w środku dla ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
28
Szparagi ułożyć na grzybach i pomidorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
29
Umieść talerz w piekarniku, aby podgrzać warzywa, około 2 minut. Podgrzej SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
30
Umieść żabnicę na środku talerza, przykrytą ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
31
Podawać natychmiast, rzeźbić ryby przy stole w-cal szerokości plastry. SOS podawać osobno. Pozostaw łupek na grillu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
32
artykuł var
33
Typ_27_data = {};
34
artykuł
35
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn