Grillowana Wołowina I Pieprz Fajitas Przepis

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grillowaną wołowinę i pieprz Fajitas przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.22 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, stek z flanki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Kurczak I Słodka Papryka Fajitas, Grillowana Wołowina Fajitas, oraz Grillowana Wołowina Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill do średniej wysokości. Stek doprawiamy kminkiem, ½ łyżeczki soli i ¼ łyżeczki pepper.In duża miska, wrzucić paprykę, olej, i ¼ łyżeczki każda sól i pieprz. Odstawić.Grilluj stek, od 4 do 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Pozostaw na 5 minut przed krojeniem.Tymczasem, grill papryki, obracając od czasu do czasu, do miękkości, 8 do 10 protokół.Tortille napełnij stekiem, papryką i awokado.
Podawać z kwaśną śmietaną i ostrym sosem, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."