Wykończ dowolny tłuszcz z wieprzowiny i osusz wieprzowinę. W misce wymieszać pozostałe składniki schabu grillowanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj wieprzowinę do sosu barbecue, obracając ją do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W małej patelni do pieczenia wyłożonej folią pieczeń wieprzowych 25 minut, lub do termometru mięsa włożonego co najmniej 2 cale do rejestrów wieprzowych 68°. schłodzić wieprzowinę całkowicie. Wieprzowina może być pieczona 2 dni wcześniej i schładzana w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala i pokroić plastry w kwadraty o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Porów pokroić w poprzek na cienkie plasterki i w misce namoczyć w wodzie, aby pokryć, oddzielając plasterki na pierścienie i mieszając od czasu do czasu, aby usunąć wszelkie ziarna, 5 minut. Wyjąć pory z wody i osuszyć w durszlaku. Przyciąć Grochy śnieżne i połowę po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Zrób płyn przyprawowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Ryż rozłóż na płytkiej patelni do pieczenia i oddziel ziarna widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W głębokim 12-calowy ciężki non-stick patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i Stir-fry por i piernik 1 1/2 protokół, lub do pory zaczynają mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Dodać groszek śnieżny i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać wino ryżowe lub sake i smażyć, aż groszek śnieżny będzie chrupiący-miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Dodać ryż i wieprzowinę i gotować, często mieszając, 2 do 3 protokół, lub do ogrzania przez. Wymieszaj płyn przyprawowy i dodaj do smażonego ryżu, rzucając, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino Ryżowe
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Japoński Sos Sezamowy
6
Add rice and pork and cook, stirring frequently, 2 to 3 minutes, or until heated through. Stir seasoning liquid and add to fried rice, tossing to coat evenly.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około