Grillowana Wieprzowina Smażony Ryż

Grillowana Wieprzowina Smażony Ryż
Zrobić schab z grilla

Instrukcje

1
Wykończ dowolny tłuszcz z wieprzowiny i osusz wieprzowinę. W misce wymieszać pozostałe składniki schabu grillowanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj wieprzowinę do sosu barbecue, obracając ją do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W małej patelni do pieczenia wyłożonej folią pieczeń wieprzowych 25 minut, lub do termometru mięsa włożonego co najmniej 2 cale do rejestrów wieprzowych 68°. schłodzić wieprzowinę całkowicie. Wieprzowina może być pieczona 2 dni wcześniej i schładzana w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala i pokroić plastry w kwadraty o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Porów pokroić w poprzek na cienkie plasterki i w misce namoczyć w wodzie, aby pokryć, oddzielając plasterki na pierścienie i mieszając od czasu do czasu, aby usunąć wszelkie ziarna, 5 minut. Wyjąć pory z wody i osuszyć w durszlaku. Przyciąć Grochy śnieżne i połowę po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Zrób płyn przyprawowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Ryż rozłóż na płytkiej patelni do pieczenia i oddziel ziarna widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W głębokim 12-calowy ciężki non-stick patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i Stir-fry por i piernik 1 1/2 protokół, lub do pory zaczynają mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Dodać groszek śnieżny i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać wino ryżowe lub sake i smażyć, aż groszek śnieżny będzie chrupiący-miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Dodać ryż i wieprzowinę i gotować, często mieszając, 2 do 3 protokół, lub do ogrzania przez. Wymieszaj płyn przyprawowy i dodaj do smażonego ryżu, rzucając, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
6
Add rice and pork and cook, stirring frequently, 2 to 3 minutes, or until heated through. Stir seasoning liquid and add to fried rice, tossing to coat evenly.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn