Grillowana Sałatka ziemniaczana z rukolą, zieloną cebulą i serem pleśniowym Vinaigrette

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowana Sałatka ziemniaczana z rukolą, zieloną cebulą i serem pleśniowym Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkową oliwę z oliwek, czerwone ziemniaki, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Czerwona Sałatka ziemniaczana z boczkiem-ser pleśniowy Vinaigrette, Szpinakowo-buraczana Sałatka Zielona z serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka Stekowa Portobello z serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ocet, szalotka, i musztarda w średniej misce. Stopniowo ubij w oleju.
Wymieszać z serem. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Ziemniaki gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą prawie miękkie, około 16 minut.
Odcedzić; całkowicie schłodzić.
Ziemniaki pokroić w 1/4-do 1/2-cala-grube rundy.
Obustronnie posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Ułóż rukolę na talerzu. Grilluj ziemniaki na złoty kolor i gotuj, około 3 minut na stronę.
Kopiec ciepłych ziemniaków na rukoli wodnej; posypać zieloną cebulą. Łyżka vinaigrette na ziemniaki.