Grillowana Sałatka Z Tuńczyka Pacific Rim

Grillowana Sałatka Z Tuńczyka Pacific Rim
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana Sałatka z tuńczyka Pacific Rim może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.32 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka ananasa, olej sezamowy, kawałki kęs wielkości sałatki zieleni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć otręby owsiane, można podążać tym daniem głównym z Owies na noc w słoiku jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Z Tuńczyka Pacific Rim, Tuńczyk Pacyficzny Przyprawiony, oraz Pacific Pesto Grillowany Halibut.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce, wymieszać wszystkie składniki dressing z trzepaczką; rezerwy 2 łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Na każdym z 2 (10-calowych) metalowych szaszłyków, nić ananasa, pozostawiając 1/4-calową przestrzeń między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
3
Posmaruj 1 łyżkę reserved dressing na ananasie, a pozostałą 1 łyżkę reserved dressing na tuńczyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4
Dokładnie spryskaj stojak grillowy sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieścić tuńczyka na grillu. Przykryj grill; gotuj na średnim ogniu około 10 minut, obracając raz i dodając ananasa przez ostatnie 5 minut grillowania, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem i będzie lekko różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wśród 4 talerzy podziel sałatki, pomidory i cebulę. Na wierzchu ananas i tuńczyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
7
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
8
Podawać z pozostałym sosem.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia98
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn