Grillowana Sałatka z arbuza, mięty i fety

Grillowana Sałatka z arbuza, mięty i fety
Grillowany arbuz, mięta i sałatka z fety może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowana Sałatka arbuzowa z fetą, miętą i limonką, Sałatka z arbuza, fety i mięty, oraz Sałatka arbuzowa z Fetanem i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill lub patelnię grillową na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca. Dwa na raz, arbuz grill rundy, obracając raz, aż zwęglone (około 2-3 minut na stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieść arbuza do deski do krojenia i usunąć skórkę; rund pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Arbuz ułożyć na półmisku; posypać miętą i fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Ser FetaSer Feta
MiętaMięta
4
Skropić oliwą z oliwek i octem, następnie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn