Grillowana Sałatka Wołowa Tacos

Przepis grillowane Tacos Sałatka wołowa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 24 godziny i 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 826 kalorii, 45g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz stek, tortille z mąki, meksykański ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina mielona o Smaku południowo-zachodnim lub indyk na Tacos i sałatkę, Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate).
Instrukcje
Umieść stek, jalapenos, SOS taco, cebulę i sok z limonki w zamykanym worku lub pojemniku do marynowania. Marynować przez noc lub do 48 godzin
Przygotuj grill zgodnie z instrukcjami producenta. Spryskaj kosz grillowy nieprzywierającym sprayem grillowym.
Dodaj zawartość pojemnika do marynowania. Za pomocą szczypiec, stale wrzucić mięso, aż jest w pełni gotowane i zaczyna chrupiące na brzegach.
Mięso, cebulę i paprykę podzielić między tortille. Top z rukolą, rzodkiewką, awokado i serem.