Grillowana sałatka jarzynowa z kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej sałatki warzywnej z kozim serem. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cukinię, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z grillowanych warzyw i koziego sera, Grillowane warzywa i kozi ser Pitas, oraz Kanapki z grillowanymi warzywami i kozim serem.
Instrukcje
Połącz cukinię, Kabaczek, cebulę i paprykę w dużej misce.
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i wrzucić do herbu.
Grill, odkryty, na średnim ogniu (350 do 40
przez 10 do 12 minut, obracając raz, lub aż po prostu przetargu.
Wymieszać ocet, sól i pieprz w dużej misce; powoli ubijać w pozostałych 2 łyżkach oliwy z oliwek.
Dodaj grillowane warzywa i bazylii; wrzucić do herbu.
Tuż przed podaniem posypać kozim serem.