Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem rozmarynowym
Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem rozmarynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1690 kalorii, 52g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $6.95 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, brzoskwinie, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem z kminku brzoskwiniowego, Grillowana Sałatka z łososia i szpinaku z sosem brzoskwiniowym, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550). W blenderze wymieszać 1/3 szklanki oleju z rozmarynem, natką pietruszki, solą i pieprzem, aż będzie gładka; odstawić sos na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Pietruszka-nać
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połówki brzoskwini i plastry bagietki posmarować pozostałym olejem. Grilluj, aż pojawią się znaki, około 2 minut, obracając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Brzoskwinia
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Połóż prosciutto na talerzach. Wrzuć rukolę do średniej miski z połową zastrzeżonego opatrunku i ułóż na prosciutto.