Grillowana Salsa Pomidorowa
Przepis Grillowany pomidor Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendrę, pomidory pamiątkowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka-rukola z grillowaną salsą pomidorową, Grillowana Salsa Pomidorowa, oraz Grillowane Pomidory Salsan Przystawki.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki umieścić na ruszcie na średnim ogniu (400), pokroić boki w górę. Grill 4 minuty; usunąć jalapeo, i włączyć pomidor i cebulę. Grill jeszcze 4 minuty.
Usunąć łodygę z pomidora.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem kolendry w pojemniku robota kuchennego; pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana.
Wlać mieszaninę do miski; wymieszać z kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.