Grillowana Romaine z sosem z sera pleśniowego
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowana Rzymska z sosem z sera pleśniowego może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 56 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, sera, serów sałaty rzymskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Rzymska z sosem z sera pleśniowego, Grillowane Serduszka Rzymskie Z Sosem Z Sera Pleśniowego, oraz Grillowana Rzymska z karmelizowanym makaronem cebulowym, serem pleśniowym i sosem balsamicznym z greckiego jogurtu.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 6 składników, mieszając trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Sałatę obłożyć ze wszystkich stron sprayem do gotowania; posypać solą i pieprzem.
Sałatę ułożyć, pokroić bokiem w dół, na stojaku do grillowania; grillować 2 minuty.
Wyjąć sałatę z grilla; odstawić 5 minut.
Umieść 1 połówkę sałaty na każdym z 4 talerzy sałatkowych. Top każdej porcji z 1/4 szklanki pomidorów.
Każdą porcję skropić 1 łyżką sosu.