Grillowana Romaine z sosem z sera pleśniowego

Grillowana Romaine z sosem z sera pleśniowego
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowana Rzymska z sosem z sera pleśniowego może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 56 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, sera, serów sałaty rzymskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Rzymska z sosem z sera pleśniowego, Grillowane Serduszka Rzymskie Z Sosem Z Sera Pleśniowego, oraz Grillowana Rzymska z karmelizowanym makaronem cebulowym, serem pleśniowym i sosem balsamicznym z greckiego jogurtu.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
2
Połącz pierwsze 6 składników, mieszając trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
3
Sałatę obłożyć ze wszystkich stron sprayem do gotowania; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
4
Sałatę ułożyć, pokroić bokiem w dół, na stojaku do grillowania; grillować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
5
Wyjąć sałatę z grilla; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
6
Umieść 1 połówkę sałaty na każdym z 4 talerzy sałatkowych. Top każdej porcji z 1/4 szklanki pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
7
Każdą porcję skropić 1 łyżką sosu.
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn