Grillowana Romaine Z Serem Pleśniowym-Boczek Vinaigrette

Grillowana Romaine z serem pleśniowym-boczek Vinaigrette może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 353 kalorie, 11g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 156 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz bekon, oliwę z oliwek, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Grillowana Sałatka Rzymska z boczkiem i serem pleśniowym, Sałatka rzymska z serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Serduszka Rzymskie Z Serem Pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową lub wewnętrzną do wysokości.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać cebulę i boczek i gotować, aż boczek jest chrupiące.
Usuń cebulę i boczek z patelni.
Dodać ocet balsamiczny i 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni i zmniejszyć na 2 do 3 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Posmarować oliwą z oliwek z pozostałych 2 łyżek stołowych.
Umieść na grillu ściętą stroną w dół i szybko uszczelnij, aż pojawią się ślady grilla. Odstawić. Do każdej porcji umieść pół główki romaine cut-side up na talerzu i skropić opatrunek balsamiczny na górze.
Posypać serem pleśniowym oraz boczkiem i cebulą, udekorować popękanym czarnym pieprzem. Zdjęcia Yunhee Kim