Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowo-szałwiowym
Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowo-szałwiowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Podwójna Polędwica wieprzowa w sosie ze świeżej szałwii Rub & Apple Pan, Rozmaryn-szałwia i czosnek Polędwica wieprzowa z sosem z dzikich borówek, oraz Grillowana wieprzowina z jabłkiem i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill na średnie ciepło (350 do 450; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 5 do 7 sekund).
Ubij razem 1/2 szklanki cydru, ocet, olej, szalotka, sól i 1 łyżka. szałwia w dużej misce.
Dodać kawałki wieprzowiny do miski i odstawić.
Gdy grill jest gorący, Usuń wieprzowinę, rezerwując marynatę i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż termometr instant-read włożony do środka mięsa odczytuje 150, łącznie około 20 minut.
Przenieś do deski do krojenia i namiotu z folią, aby odpocząć.
Tymczasem, w małym rondlu, doprowadzić marynatę i pozostałe 1/2 szklanki cydru do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, 6 do 7 minut. W ostatniej chwili ubijamy masło.
Wieprzowinę pokroić w 1/4 cala. plastry, porcje skropić sosem i posypać pozostałą szałwią.