Grillowana Polędwica Pieprzowa
Grillowana polędwica pieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz stek z polędwicy, SOS jabłkowo-kiwi, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Podobne przepisy to Grillowana polędwica ze skórką z ziaren kawy i pieprzu, Stek z polędwicy duszonej w sosie Parmezanowo-pieprzowym, oraz Polędwica pieprzowa z sosem pieczarkowym.
Instrukcje
Połącz sos jabłkowo-kiwi i stek w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 4 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę.
Połączyć pieprz i sól; posypać obie strony steku.
Umieść na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z grilla; przykryć i odstawić 10 minut.
Pokrój ziarno na cienkie plasterki.
Nuta wina: dla mnie stek mówi cabernet sauvignon. Ale z tym daniem, wybrałbym cabernet z innego powodu, też--pieprz, które mają definitywny smak, który jest na tyle odważny, aby potrzebować strukturalnej Czerwieni jako kontrastu. Cabernets są zazwyczaj drogie, ale tutaj jest wspaniały quaffer, który jest kradzież: Raymond Vineyards" Amberhill " Cabernet Sauvignon. 2002 to $ - Karen MacNeil
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019