Grillowana Pizza Z Kurczakiem
Grillowane grillowane-Pizza z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $9.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 2211 kalorii, 75g białka, oraz 39g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz zieloną cebulę, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, ser gouda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Z Kurczaka Z Grilla, Pizza Z Kurczaka Z Grilla, oraz Pizza Z Kurczaka Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/4 szklanki sosu barbecue i kurczaka w misce. Dobrze wrzucić; odstawić.
Umieść 1 skorupę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 3 minuty lub aż puffy i złoty. Obróć skórkę, grill-mark side up; posmaruj 3 łyżkami sosu barbecue. Top z połowy Gouda, mieszanki kurczaka, mozzarella, i zielonej cebuli. Przykryć; grill 3 do 4 minut lub aż ser topi się i skórka jest lekko rumiane.
Posypać połową kolendry. Powtórz z pozostałą skórką i dodatkami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.