Grillowana kukurydza na kolbie
Przepis grillowana kukurydza na kolbie jest gotowa w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza, oliwa z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą, oraz Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi.
Instrukcje
Usunąć ciężkie łuski zewnętrzne z kukurydzy; odciągnąć (ale nie usuwać) łuski wewnętrzne.
Usuń i wyrzuć jedwab; opłucz kukurydzę i osusz ręcznikami papierowymi. Wiązać wewnętrzne łuski razem ze sznurkiem, pozostawiając uszy odsłonięte.
Kolby kukurydzy posmarować lekko olejem; posypać równomiernie solą. Umieść kukurydzę tak, aby wiązane łuski wisiały nad krawędzią grilla, aby uniknąć przypalenia łusek.
Kukurydza grillowa, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
20 minut, obracając co 5 minut, lub do momentu zakończenia. (Niektóre jądra zaczną char i pop.)