Grillowana kiełbasa Andouille z krewetkami, małżami, małżami i czosnkiem z grillowanym chlebem wiejskim z masłem anchois
Grillowana kiełbasa Andouille z krewetkami, małże, małże i czosnek z grillowanym chlebem wiejskim z masłem anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1281 kalorii. Na $7.1 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z małży, masło anchois, małże i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Grillowane Małże Z Masłem Czosnkowym, Grillowane małże z masłem czosnkowym, oraz Sos czosnkowo-maślany do ostryg, małży i Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Masło i anchois połączyć w robocie kuchennym i proces do gładkiej; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Starty Parmezan, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Grillować chleb, aż lekko złoty kolor z obu stron, o 20 sekund na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Zdjąć z grilla i posmarować trochę masła anchois na 1 stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Przeciąć każdy kawałek na pół, póki jeszcze gorące.
1
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Posmaruj kiełbasę olejem i grilluj, aż z obu stron będzie złoty kolor i po prostu ugotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wyjąć na talerz.
4
W dużej misce, wrzucić krewetki z olejem, masło anchois, i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill, aż lekko zwęglone z obu stron i tylko gotowane przez, o 1 1/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Starty Parmezan, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-o
5
Wyjąć na talerz z kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Rozgrzej kilka łyżek oleju w dużej garnku na ruszcie grilla lub bocznym palniku grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Dodać czosnek i gotować, aż lekko złoty kolor. Wymieszać z winem, sokiem z małży i tymiankiem, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj małże i małże, przykryj garnek i gotuj, aż wszystkie się otworzą, odrzucając te, które nie zostały otwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Wyjąć łyżką szczelinową do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-o
10
Dodaj kiełbasę i krewetki do bulionu i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z masłem i natką pietruszki i gotować jeszcze minutę. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Powrót małże i małże do garnka i gotować, aż tylko rozgrzane przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pudełko Suszonego Spaghetti
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Podawać w dużych miseczkach z pieczywem z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki