Grillowana Fasola Lima

Grillowana Fasola Lima
Przepis na grillowaną fasolkę lima można przygotować w około 2 godziny i 15 minut. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 247 kalorii, 9 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup wodę, ketchup, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 6 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 58% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują grillowaną fasolkę lima, grillowaną wędzoną kiełbasę i fasolę lima oraz pikantną fasolę lima.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w dużym rondlu; dodać wodę, aby przykryła 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu
Na 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (okNa 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Lub Kwaśna śmietana MeksykańskaMajonez Lub Kwaśna śmietana Meksykańska
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Fasolę odcedź i opłucz, wylewając wodę. Fasolę włóż z powrotem do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu
Na 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (okNa 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Lub Kwaśna śmietana MeksykańskaMajonez Lub Kwaśna śmietana Meksykańska
4
Dodaj 6 szklanek wody, cebulę i sól; Dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 do 1-3/4 godzin lub do momentu, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu
Na 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (okNa 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (ok
żółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałkiżółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałki
5
Odcedź i wylej płyn. Wymieszaj ketchup, brązowy cukier, syrop, ostry sos paprykowy i bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Resztki Ugotowanej Mielonej Wołowiny Przyprawionej TacoResztki Ugotowanej Mielonej Wołowiny Przyprawionej Taco
Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 KawałkówCały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
świeże Ziarna Kukurydzy Z 1 Małego Kłosaświeże Ziarna Kukurydzy Z 1 Małego Kłosa
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
6
Przenieść do nienatłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia lub garnek do fasoli. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut. Odkryć i piec 30 minut dłużej lub do momentu, aż ciasto będzie musujące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plasterków (6 Do 8 Uncji) Sera Szwajcarskiego, Poćwiartowanych6 Plasterków (6 Do 8 Uncji) Sera Szwajcarskiego, Poćwiartowanych
1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego
1 1/2 Szklanki Pokrojonych W Plasterki Porów, Tylko Białe Części1 1/2 Szklanki Pokrojonych W Plasterki Porów, Tylko Białe Części
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn