Grillowana Dymka i żeberka

Grillowana Dymka i żeberka
Grillowana Dymka i żeberko może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbek czosnku, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką, Zaklinacz: Cebula Dymka Z Grilla, oraz Grillowane szparagi i Dymka z sosem cytrynowym.

Instrukcje

1
Połóż cebulę i stek w 9-przez 13-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Pozostałe składniki wymieszać w małej misce i zalać cebulą i stekiem, zmieniając składniki na płaszcz. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550). Grillowany stek, przykryty, obracając raz i przesuwając go z płomienia w razie potrzeby, aby zapobiec zwęgleniu, aż zrobisz tak, jak chcesz, o 8 minut dla średnio rzadkich. W ciągu ostatnich kilku minut dodaj cebulę do grilla, układając je prostopadle do rusztów. Gotować, obracając w razie potrzeby, aż cebula zacznie zmiękać i pojawią się ślady grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
* Kupuj na rynkach latynoskich, rynkach rolników i niektórych sklepach spożywczych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn