Grillowana cukinia z oliwkami, pietruszką i cytryną

Grillowana cukinia z oliwkami, pietruszką i cytryną
Grillowana cukinia z oliwkami, pietruszką i cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 227 kalorii, 0g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki z cytryny, oliwa z oliwek, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. 551 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki, Grillowana cukinia z czarnymi oliwkami i miętą, oraz Makaron z cukinią cytrynową Ricotta z oliwkami Kalamatan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na ruszcie węglowym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie rozgrzej grill gazowy do wysokiego, przykrytego, przez co najmniej 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Za pomocą szczotki do ciast, umyć cukinię z oliwą z oliwek po obu stronach i doprawić do smaku solą i pieprzem. Gdy grill jest gorący, dodać plastry cukinii i gotować, przykryte, aż cukinia jest dobrze rumiane z jednej strony, 4 do 5 minut. Flip plastry i gotować, przykryte, aż cukinia jest dobrze rumiane i miękkie, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Przełożyć cukinię na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Wycisnąć sok z cytryny i skropić oliwą z oliwek na cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Posypać oliwkami, natką pietruszki i skórką z cytryny i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn