Grill glazurowany wędzony kurczak
Przepis BBQ Glazed Smoked Chicken jest gotowy w około 4 godziny i 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 306 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chrzanu, papryki, kurczaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, Najlepsza marynata do kurczaka z grilla, oraz BBQ Cheddar Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla kurczaka i pocierać: w palaczu Z hickory lub innego drewna liściastego, doprowadzić drewno do dymu i utrzymać temperaturę od 175 do 180 stopni F.
W misce, wymieszać paprykę, sól, cayenne, kminek i czosnek w proszku dobrze. Następnie przyprawiamy połówki kurczaka masą, zarówno na skórkach, jak i we wnętrzach.
Umieścić w palaczu na 2 godziny. Temperatura palacza powinna być utrzymywana między 165 a 170 Stopni F przez okres gotowania.
Wyjmij kurczaka z regałów i pozostaw do ostygnięcia, na minimum 2 godziny.
Do sosu: w misce z trzepaczką wymieszać ketchup, ocet, musztardę i chrzan.
Aby podgrzać i polewać kurczaka, rozgrzej grill. Równomiernie posmarować Skórki połówek kurczaka masłem i solą. Grill, aż chrupiące, o 3 protokół. Odwróć i zakończ podgrzewanie przez 4 minuty. W tym okresie skropić Skórki 2 łyżkami sosu.