Grill Deviled Eggs
Grill Deviled Eggs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Mało kto lubi tę przystawkę. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, udekoruj: paprykę, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w jednej warstwie w dużym rondlu; dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 15 minut.
Odcedzić i napełnić patelnię zimną wodą i lodem. Stuknij mocno każde jajko na blacie, aż pęknięcia utworzą się na całej skorupie. Obierz pod zimną bieżącą wodą.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka. Utrzeć żółtka z majonezem. Wymieszać wieprzowinę i kolejne 4 składniki; dobrze zmiksować.
Wymieszać żółtko równomiernie na połówki białek.
Dekorować, w razie potrzeby.