Green-Bean i Prosciutto Negimaki
Green-Bean i Prosciutto Negimaki jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz jajka na twardo, prosciutto, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z rzodkiewką i Prosciutto, Grillowanie: Negimaki, oraz Wołowina I Szparagi Negimaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować werty fasolki w dużym garnku wrzącej osolonej wody (3 łyżki soli na 6 litrów wody), odkryte, aż po prostu miękkie, 4 do 5 minut.
Odcedzić, a następnie przenieść do łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Jajka ugotowane na twardo przebić przez sito o średniej oczce do miski za pomocą gumowej szpatułki. Wymieszać z majonezem, skórką, sokiem z cytryny, szalotki, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli (lub do smaku).
Umieść matę do sushi z listwami biegnącymi w poprzek lub 9-calowym kwadratem pergaminu na powierzchni roboczej. Ułóż 3 plastry prosciutto prostopadle do listew i lekko nakładających się, tworząc 9-na 7-calowy prostokąt.
Rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki jaj równomiernie na dolnej połowie prostokąt prosciutto. Ułóż fasolę na jajku obok siebie i od końca do końca, nakładając się na końce, w 8 ciasnych rzędach równolegle do listew.
Rozłóż kolejną łyżkę mieszanki jaj na fasoli.
Zawiń prosciutto i fasolę szczelnie za pomocą maty.
Przenieś rolkę, szew w dół, na deskę do krojenia, a następnie przyciąć końce i pokroić w poprzek na około 10 (3/4 cala) sztuk. Wykonaj i wytnij 4 kolejne rolki. Ułóż kawałki pionowo, aby służyć.
Rolki Prosciutto można złożyć (ale nie pokroić na kawałki)1 dzień wcześniej i schłodzić, każda rolka owinięta szczelnie folią.
Wytnij rolki na zimno, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej, przykryte folią, przed podaniem, około 30 minut.