Greckie Orzo i brokuły
Greckie Orzo i brokuły mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Greckie Orzo i brokuły, Garnek Grecki Kurczak Orzo, oraz Sałatka Grecka Orzo.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj makaron we wrzącej wodzie przez 7 minut.
Dodać brokuły i gotować 2-3 minuty dłużej lub aż makaron będzie miękki; odcedzić. W międzyczasie, w małej misce, połączyć oliwki, ser feta, parmezan i bazylia.
W małej patelni nonstick, saute migdały w oleju przez około 1 minutę. Wymieszać w płatkach czerwonej papryki i pieprzu; gotować i mieszać 1 minutę dłużej.
Wlać mieszaninę makaronu; wrzucić do herbu. Wymieszać z oliwką; wrzucić do herbu.