Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj greckich nachos z Fetanem. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 26. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grecki jogurt, cebulę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać chipsy pita, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Guacamole jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Nachos Grecki, Nachos Grecki, oraz Nachos Grecki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pomidory, czerwoną cebulę, mielony czosnek, ogórek i sól koszerną. Rozgrzej piekarnik do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Sól Koszerna
Cebula Czerwona
Ogórek
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić chipsy pita na blasze do pieczenia. Top chipsy z serem feta, i piec, aż tylko stopiony (5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Feta
Chipsy Pita
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Wyjąć z piekarnika; doprawić salsą pomidorowo-ogórkową i łyżką jogurtu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.