Grappa-Utwardzany Bas Pasiasty
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Utwardzony grappą bas w paski może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 248 kalorii, 21g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, liście kopru włoskiego z 1 cebuli kopru włoskiego, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, Cały Pasiasty Bas, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, toast nasiona kopru włoskiego na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Na obramowanej blasze do pieczenia rozłóż plasterki cebuli w takim samym kształcie, jak filet rybny. Wierzch cebuli z większością liści kopru włoskiego, zastrzegając kilka do dekoracji. W małej misce wymieszać sól z cukrem i nasionami kopru włoskiego i posypać liśćmi kopru włoskiego. Wyłożyć rybę na mieszankę utwardzającą, skórkę do góry i polać filetem grappą. Pokrowiec z folią. Ustaw blachę do pieczenia na wierzchu ryby i zważyć ją ciężkimi puszkami. Przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin.
Odcedzić i zeskrobać mieszankę utwardzającą; przenieść rybę na deskę do krojenia, od strony skóry w dół. Używając cienkiego ostrza noża i zaczynając od końca ogona, cienko pokrój rybę po przekątnej. Unikaj ciemniejszego miąższu w pobliżu skóry.
Plastry podawać na tostach skropionych oliwą z oliwek i posypane lekko grubą solą morską i liśćmi kopru włoskiego.