Grappa-Utwardzany Bas Pasiasty

Grappa-Utwardzany Bas Pasiasty
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Utwardzony grappą bas w paski może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 248 kalorii, 21g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, liście kopru włoskiego z 1 cebuli kopru włoskiego, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, Cały Pasiasty Bas, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni, toast nasiona kopru włoskiego na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ochłoń.
3
Na obramowanej blasze do pieczenia rozłóż plasterki cebuli w takim samym kształcie, jak filet rybny. Wierzch cebuli z większością liści kopru włoskiego, zastrzegając kilka do dekoracji. W małej misce wymieszać sól z cukrem i nasionami kopru włoskiego i posypać liśćmi kopru włoskiego. Wyłożyć rybę na mieszankę utwardzającą, skórkę do góry i polać filetem grappą. Pokrowiec z folią. Ustaw blachę do pieczenia na wierzchu ryby i zważyć ją ciężkimi puszkami. Przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
GrappaGrappa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozpakuj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Odcedzić i zeskrobać mieszankę utwardzającą; przenieść rybę na deskę do krojenia, od strony skóry w dół. Używając cienkiego ostrza noża i zaczynając od końca ogona, cienko pokrój rybę po przekątnej. Unikaj ciemniejszego miąższu w pobliżu skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Plastry podawać na tostach skropionych oliwą z oliwek i posypane lekko grubą solą morską i liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn