Grappa-Utwardzany Bas Pasiasty

Grappa-Utwardzany Bas Pasiasty
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Utwardzony grappą bas w paski może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 248 kalorii, 21g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, liście kopru włoskiego z 1 cebuli kopru włoskiego, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, Cały Pasiasty Bas, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni, toast nasiona kopru włoskiego na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ochłoń.
3
Na obramowanej blasze do pieczenia rozłóż plasterki cebuli w takim samym kształcie, jak filet rybny. Wierzch cebuli z większością liści kopru włoskiego, zastrzegając kilka do dekoracji. W małej misce wymieszać sól z cukrem i nasionami kopru włoskiego i posypać liśćmi kopru włoskiego. Wyłożyć rybę na mieszankę utwardzającą, skórkę do góry i polać filetem grappą. Pokrowiec z folią. Ustaw blachę do pieczenia na wierzchu ryby i zważyć ją ciężkimi puszkami. Przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
GrappaGrappa
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozpakuj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Odcedzić i zeskrobać mieszankę utwardzającą; przenieść rybę na deskę do krojenia, od strony skóry w dół. Używając cienkiego ostrza noża i zaczynając od końca ogona, cienko pokrój rybę po przekątnej. Unikaj ciemniejszego miąższu w pobliżu skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Plastry podawać na tostach skropionych oliwą z oliwek i posypane lekko grubą solą morską i liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn