Granola czekoladowo-orzechowa

Granola czekoladowo-orzechowa
Czekolada i orzeszki ziemne Granolan jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.29 za porcję. Jeśli masz olej słonecznikowy, nasiona sezamu, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chunky Monkey Granola (Banana Chocolate Peanut Butter Granola), Czekolada Masło Orzechowe Granola, oraz Czekolada Masło Orzechowe Granola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 310 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Wszystko razem bardzo dobrze wymieszać w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie w 2 puszkach do pieczenia i piec przez 40 minut do 1 godziny, obracając się w połowie pieczenia. Pozostawić do ostygnięcia i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia55
Magazyn