Granat Andrea Guacamole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj granatu Andrei guacamole. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, granat, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Granat Guacamole, Granat Guacamole, oraz Granat Ogórek Guacamole.
Instrukcje
Wymieszaj awokado, ogórek, zieloną cebulę, nasiona granatu, sok z limonki i pastę kolendrową razem w misce. Doprawić solą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.