Gołąbki słodko-kwaśne

Gołąbki słodko-kwaśne
Gołąbki słodko-kwaśne wymagają z grubsza 5 godzin i 5 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cebulę, ryż, ketchup i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gołąbki Słodko-Kwaśne, Kapusta musztardowa faszerowana słodko-kwaśna, oraz Gołąbki z kapusty w sosie słodko-kwaśnym.

Instrukcje

1
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Napełnij duży garnek wodą i doprowadzaj do wrzenia. Gotować główki kapusty, pojedynczo, aż zmiękną, ale nadal twarde, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Wyjąć i ostudzić przez 15 minut.
4
Połączyć mieloną wołowinę, jajka, gotowany ryż, 1 1/2 łyżeczki czosnku w proszku, sól i pieprz, i 1/2 szklanki ketchupu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać z rękami, aż dobrze połączone.
6
Przygotuj liście kapusty, goląc plasterek dużej żyły na środku liści, aby były łatwiejsze do zwijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Umieść czubatą łyżkę nadzienia w środku liścia. Złóż na lewej i prawej krawędzi i zwiń liść od dołu, tworząc ciasny cylinder. W razie potrzeby zabezpieczyć wykałaczkami. Kontynuuj napełnianie i zwijanie liści; zachowaj mniejsze liście kapusty i odłóż je na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
8
Posiekaj zarezerwowane liście kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
9
Pokrojoną kapustę umieścić w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Dodaj pokrojoną cebulę, pokruszone pomidory, rodzynki, kwaśną sól (kwas cytrynowy w proszku), sól i pieprz, 1/2 szklanki ketchupu, a pozostałe 1 1/2 łyżeczki czosnku w proszku. Wymieszać 1/2 szklanki białego cukru i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
11
Posmakuj sosu i dostosuj słodycz, jeśli chcesz, dodając dodatkową 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12
Gołąbki włożyć do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Pozostałe 1 szklankę ketchupu wlać na wierzch rolek. Przykryć garnek i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
14
Gotować bułki przez 3 godziny, fastrygując bułki co pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 5 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia8
Magazyn