Gourmet Crab Ring
Jeśli 52 grosze za porcję spada w budżecie, Gourmet Crab Ring może być doskonałym bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 87 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, pimentos, żelatynę knox i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka krabowa z białą fasolą i zielenią dla smakoszy, Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, oraz Ranguny krabowe (Chrupki krabowe) z sosem słodko-kwaśnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę wodą w małym rondlu; odstawić na 2 minuty, aby zmiękczyć. Gotować na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści, ciągle mieszając.
Wlać do dużej miski miksera elektrycznego.
Dodać twarożek; ubijać na małej prędkości, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać sherry, przyprawioną sól i pieprz; dobrze wymieszać. Wymieszaj mięso krabowe, pimientos i 2 łyżki. pietruszki.
Wlać do formy pierścieniowej 3-cup. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu. Unmold na talerzu serwowania.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami. pietruszka.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.