Gotuj książkę: Ugryź język Tacos

Gotuj książkę: Ugryź język Tacos
Przepis gotuj książkę: Ugryź język Tacos jest gotowy w około 4 godziny i jest zdecydowanie spektakularny wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka do 3 papryki jalapeño, kolendra, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: Tacos z Suma z Chipotle Slaw, Tongue Tacos, oraz Pyszne Tacos Z Językiem Wołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Język: spłucz język pod zimną wodą i upewnij się, że jest czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Umieść język w dużym pojemniku z wystarczającą ilością miejsca, aby nie dotykał boków. Przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie przykryć garnek i obniżyć ogień do niskiej, aby utrzymać dobre, stałe gotować na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny; język odbywa się, gdy ostry nóż przebija go łatwo i membrana wygląda gotowy do zsunięcia się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Wyjmij język z garnka i pozostaw do ostygnięcia na talerzu przez około 15 minut. Powinien być na tyle chłodny, aby go dotykać, ale nie tak zimny, aby membrana się przyklejała. Odklej membranę i oczyść spodnią część języka z twardych kawałków. Możesz potrzebować ostrego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Włożyć język z powrotem do garnka, dodać sól do wody i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i obniżyć ciepło do niskiej, aby utrzymać na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu około 1 godziny, aż mięso będzie miękkie i można go łatwo oddzielić. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Umieścić pomidory, jalapeños, i czosnek w średnim rondlu i dodać 1/2 szklanki wody. Ustaw patelnię na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez około 15 minut, aż Tomatillo są miękkie i straciły swój żywy zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić, zastrzegając płyn i pozostawić warzywa do ostygnięcia. 
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3
Przełożyć schłodzone warzywa i płyn do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj sól i puree na dużej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wlać mieszaninę do miski i wymieszać awokado, cebula, i kolendry. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, a następnie dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać: rozdrobnić język i podawać na ciepłych tortillach z odrobiną salsy verde i świeżymi liśćmi kolendry i cienko pokrojoną rzodkiewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn