Gotuj książkę: głównie Nie Sałatka ziemniaczana

Gotuj książkę: głównie Nie Sałatka ziemniaczana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gotować książkę: głównie Nie Sałatka ziemniaczana może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 344 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka musztardy zbożowej, octu winnego, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: pralinki ze słodkich ziemniaków, Ugotuj książkę: Purée z bazylii ziemniaczanej, oraz Ugotuj książkę: Wafle ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia toczenia. Sól obficie, dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, ale nie rozpada się, o 10 protokół. Trzydzieści sekund przed ziemniaki są gotowe do gotowania, dodać fasolkę szparagową do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ziemniaki i fasolę odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
W międzyczasie zrobić dressing, ubijając razem musztardę, ocet, 1 łyżkę oliwy z oliwek, cukier i 1/4 łyżeczki soli w misce. Alternatywnie, połączyć składniki w słoiku mason i wstrząsnąć do wymieszania. Smak i dostosować w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Na dużej patelni, podsmażyć koperek w odrobinie oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kilka szczypty soli, wymieszać z porem, i smażyć na złoty i lekko chrupiące, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
W dużej misce delikatnie wrzuć ziemniaki i fasolkę szparagową, seler, ogórek, tofu, szczypiorek i połowę poru z większością dressingu. Smak i w razie potrzeby dodać posypkę solą. Wyłóż na talerz i zakończ ostatnią kroplą dressingu i pozostałym porem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn