Gotowany łosoś z sosem szampańskim

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego łososia z sosem szampańskim. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 9,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Mieszanka śmietany, sok z cytryny, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gotowany mus z łososia i szampan, Łosoś gotowany w szampanie z kaparami i estragonem, oraz Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni o prostych bokach na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek.
Dodaj szalotki i saute do miękkości; 1 do 2 protokół.
Dodaj szampana, sok z cytryny i pietruszkę na patelnię. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Przesuń filety do cieczy, przykryć i kłusować 3 do 4 minut lub do czasu zakończenia.
Przełożyć na talerz; odstawić. NIE OPRÓŻNIAĆ PATELNI.
Chochla 1/2 szklanki płynu kłusowniczego do małego garnka na średnim ogniu.
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i ubić w białym sosie wymieszać. Stale mieszając, dusić 1 minutę. Powrót ryby do kłusowniczego płynu tylko do podgrzania.
Przełóż rybę na talerz, łyżkę sosu i udekoruj cytryną i pietruszką.
Do sałatki wymieszać rukolę, pomidory, kukurydzę i dressing.
Dekoruj wiórkami parmezanu.