Gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe

Gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 172 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka kotletów wieprzowych, rozmarynu, nasion kopru i ziół rub, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe ze świeżą śliwką Chutney, Grillowane kotlety wieprzowe ze świeżym sosem śliwkowym, oraz Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę do dużej miski lub plastikowej wanny do przechowywania. Wymieszać sól i nadal mieszać, aż sól się rozpuści. Wymieszać z brązowym cukrem i melasą i kontynuować mieszanie aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać kostki lodu i wymieszać, aby schłodzić mieszaninę. Powinno być 7° lub zimniej na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Dodać kotlety wieprzowe, przykryć, i przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4
Zdjąć kotlety schabowe i wyrzucić solankę. Osusz je papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Aby pocierać koper włoski i zioła: Dopasuj Robot kuchenny do małej miseczki i dodaj wszystkie składniki. Pulsuj kilka razy, aby dobrze się wymieszać. Zeskrobać mieszaninę rub do małej miski. Obficie posmarować każdy solony kotlet po obu stronach masą. Odstaw kotlety na bok, przygotowując ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Aby grillować kotlety: Zbuduj ogień węglem drzewnym, ale rozłóż węgle tylko na połowie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Ciepło do średniej-wysokiej.
8
Połóż kotlety bezpośrednio na gorących węglach. Jeśli wystąpi płonące, przenieś kotlety do obszaru bez węgli. Kotlety rozgrzać na gorącym ogniu przez 1 1/2 minuty z każdej strony. Następnie przenieś kotlety do obszaru bez węgli. Przykryć grill i kontynuować gotowanie przez 8 do 10 minut więcej. Kotlety są wykonywane, gdy są twarde w dotyku i natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w środku rejestruje 140° do 145 ° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Przenieś kotlety na ciepły talerz i pozostaw na 5 minut, aby soki mogły zostać ponownie wchłonięte i kotlety ukończyły gotowanie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn