Gotowanie na otwartym ogniu: angielski boczek, Por i zupa ziemniaczana

Gotowanie na otwartym ogniu: angielski boczek, Por i zupa ziemniaczana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, masło, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Ziemniaczano-Porowa Z Boczkiem, Zupa B. L. P. (Boczek, Por I Ziemniaki) , oraz Zupa z pora i ziemniaków z boczkiem.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkim garnku na średnim. Gdy pieni się i pieni, wrzucić pokrojone pory i smażyć je na maśle, aż zmiękną i staną się przezroczyste. Wymieszaj z tymiankiem i boczkiem i kontynuuj gotowanie boczku, aż wytrzepie się tłuszcz i zostanie ugotowany-około 6 minut.Wrzuć marchewkę i ziemniaki do garnka, wymieszaj bulion i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, aż warzywa staną się miękkie w ogniu zupy-około 40 minut.Zupę pokroić w miseczki, polać posiekanym szczypiorkiem i podawać.