Gotowane Szparagi Z Salsą Verde

Gotowane Szparagi Z Salsą Verde
Gotowane szparagi z salsą Verde mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis z finecooking.com ma 23 fanów. Mieszanka sardeli, sok z cytryny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szparagi-feta Salsa Verde, Kotlety jagnięce ze szparagami-feta Salsa Verde, oraz Łosoś wędzony, szparagi z grilla i Halloumi z salsą Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić salsa verde: w misce, połączyć oliwę z oliwek, pietruszka, szalotka, anchois, sok z cytryny, kapary, i skórka z cytryny. Wymieszać, aby zmiksować, a następnie doprawić do smaku 1/8 łyżeczki. sól, lub więcej do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ugotować szparagi: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać szparagi i gotować, aż tylko miękkie, o 4 protokół dla średnich spears. Szparagi wyjąć z wrzącej wody szczypcami i osuszyć na czystym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przenieś na talerz, układając włócznie z końcówkami skierowanymi w tym samym kierunku. Polać sosem na ciepłych włóczkach i podawać natychmiast. Dodać do przodu porady można zrobić salsa verde do 8 godzin naprzód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
240, tłuszcz
2
20, Kalorie Tłuszczowe
1
180, Tłuszcze Nasycone
2
3, białko
3
7, Tłuszcz Jednonienasycony
4
15, węglowodany
5
400, Cholesterol
6
15, błonnik
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
8, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn